Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός Επιλέξτε καταλύματα Αίτηση απόκτησης κάρτας μέλους
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΡΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ LAST MINUTE OFFERS EXTRA ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέο Ιδιωτικό Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Καλώς ήρθατε στον Ιδιωτικό  Κοινωνικό Τουρισμό

Η ομάδα του site koinonikostourismos.gr, ikt.gr και οι συνεργάτες μας, Ξενοδόχοι και Τουριστικοί Επαγγελματίες, σας καλωσορίζουν στο Νέο Ιδιωτικό Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού .

Το Πρόγραμμα αυτό είναι μια Ιδιωτική Πρωτοβουλία Κοινωνικού Τουρισμού και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού των κρατικών φορέων υλοποίησης.

Σκοπός του Νέου Προγράμματος είναι να δημιουργηθεί μια γέφυρα επικοινωνίας και επαφής με Καταλύματα και Επαγγελματίες του Τουρισμού, που θα σας προσφέρουν τιμές εφάμιλλες των προγραμμάτων του κοινωνικού τουρισμού.

Μέσα από το πρόγραμμα Ιδιωτικός  Κοινωνικός Τουρισμός  θα βρείτε καταλόγους με Τουριστικά Καταλύματα σε όλη την Ελλάδα, με τις οικονομικότερες προσφορές.

Με την εγγραφής σας και την απόκτηση της Κάρτας του Προγράμματος που κοστίζει μόνο 10 Ευρώ και έχει διάρκεια ενός χρόνου, σας δίνετε η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε πολύ Χαμηλές Τιμές, ειδικές Προσφορές και Πακέτα.
Οι ειδικά διαμορφωμένες τιμές και τα πακέτα προσφορών
παρέχονται από τα συνεργαζόμενα Καταλύματα ειδικά για τον  Ιδιωτικό  Κοινωνικό  Τουρισμό.
Έτσι έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας, με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και προσφορές, σε Τουριστικά Καταλύματα

  • σε όλη την Ελλάδα
  • όλο τον χρόνο
  • όσες φορές το θελήσετε.

Η ομάδα του site και οι συνεργάτες μας, σας εύχονται ευχάριστες διαμονές και καλές διακοπές.
Οι τυχεροί νικητές των κληρώσεων που κερδίζουν δωρεάν 3ήμερα και 4ήμερα σε όλη την Ελλάδα με τη κάρτα του Ιδιωτικού Κοινωνικού Τουρισμού

 

 

© koinonikostourismos.gr 2014 | Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθυνών | site hosted and developed by hellaswebdesign.gr