Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός Επιλέξτε καταλύματα Αίτηση απόκτησης κάρτας μέλους
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΡΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ LAST MINUTE OFFERS EXTRA ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πληροφορίες για τον Ιδιωτικό Κοινωνικό Τουρισμό για Τουριστικούς Επαγγελματίες

Σας καλωσορίζουμε στο Πρόγραμμα Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός .

Το Πρόγραμμα Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός, είναι μια Ιδιωτική Πρωτοβουλία Κοινωνικού Τουρισμού.

Το Πρόγραμμα

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία από κοινού, της ομάδας του site www.koinonikostourismos.gr, www.ikt.gr  και των συνεργαζόμενων Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων

Είναι μια νέα ιδέα του  και στηρίζεται σε δυο βασικά στοιχειά:

  • Στις πολύ χαμηλές τιμές που προσφέρουν τα συνεργαζόμενα Ξενοδοχεία και Τουριστικά Καταλύματα και
  • στην κάρτα του Προγράμματος.

Η κάρτα μέλους, είναι ετήσια και παρέχει στον κάτοχο της την δυνατότητα πρόσβασης στα Τουριστικά καταλύματα και στις χαμηλές τιμές τους.

Το Πρόγραμμα διαρκεί όλο το χρόνο και λειτουργεί ως γέφυρα επικοινωνίας, μεταξύ των κατόχων της κάρτας και των Τουριστικών καταλυμάτων. Με αυτό τον τρόπο παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης σε καταλύματα με φθηνότερες τιμές σε κάθε έναν ενδιαφερόμενο από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Η λειτουργία του προγράμματος εξασφαλίζει στα συνεργαζόμενα καταλύματα επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς χωρίς αναμονές έναρξης προγραμμάτων, άμεση αποπληρωμή κατευθείαν από τον κάτοχο της κάρτας και χωρίς γραφειοκρατία και χρονοτριβές.

Η μόνη υποχρέωσή που έχει ο συνεργαζόμενος ιδιοκτήτης καταλύματος είναι η αποστολή μιας ελκυστικής προσφοράς στο site μας, για τα μέλη του Ιδιωτικού Κοινωνικού Τουρισμού.

Πως λειτουργεί

Ο ενδιαφερόμενος αγοράζει και παραλαμβάνει από το site τη κάρτα μέλους. Με αυτήν, ο κάτοχος της, έχει πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των Τουριστικών καταλυμάτων που έχουν αναρτήσει αποκλειστικά για το Πρόγραμμά στην ιστοσελίδα μας ιδιαιτέρως χαμηλές τιμές.
Το μέλος μας, κάτοχος της κάρτας, επικοινωνεί απευθείας με το κατάλυμα που επιθυμεί, δηλαδή με εσάς, έρχεται σε συμφωνία με τον υπεύθυνο του καταλύματος για τις ημερομηνίες και κάνει κράτηση δωματίου με προκαταβολή, πάντα  στις συμφωνηθείσες τιμές.

Πλεονεκτήματα του Προγράμματος Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός

  • Ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να την χρησιμοποιήσει όσες φορές θέλει, στην διάρκεια του χρόνου, με αποτέλεσμα να γίνεται εν δυνάμει πελάτης, σε περισσοτέρους του ενός Τουριστικούς Επαγγελματίες.
  • Το πρόγραμμα λειτουργεί όλο το χρόνο. Το μονό που σας περιορίζει είναι ο χρόνος λειτουργίας της επιχείρησής σας.
  • Η χαμηλή τιμή της κάρτας (10 ευρώ) δίνει την δυνατότητα, να την αποκτήσει πολύ μεγάλος αριθμός ατόμων που θα έχει πρόσβαση στο κατάλυμα σας.
  • Δεν χρειάζεται να περιμένετε για το πότε θα πληρωθείτε, καθώς πληρώνεστε άμεσα από τον κάτοχο της κάρτας.
  • Δεν υπάρχουν περιορισμοί ούτε στον αριθμό, ούτε στα κριτήρια για τους κατόχους της κάρτας.
  • Σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τις κρατήσεις σας.
  • Δωρεάν προβολή της μονάδας σας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Η ομάδα του Ιδιωτικού Κοινωνικού Τουρισμού

© koinonikostourismos.gr 2014 | Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθυνών | site hosted and developed by hellaswebdesign.gr