Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός Επιλέξτε καταλύματα Αίτηση απόκτησης κάρτας μέλους
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΡΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ LAST MINUTE OFFERS EXTRA ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός

Το Ιδιωτικό Πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός σε Όλους, είναι μια κοινή προσπάθεια, της ομάδας του site www.koinonikostourismos.gr και των συνεργατών μας, Ξενοδόχων και Επαγγελματιών του Τουρισμού.

Το Νέο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας απευθύνεται στους επισκέπτες του site, Δικαιούχους Κοινωνικού Τουρισμού και μη, σε όλους αυτούς δηλαδή που ενδιαφέρονται για φθηνές, οικονομικές διακοπές, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και την αξιοπρέπεια.

Το Ιδιωτικό Πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός, λειτουργεί όλο τον χρόνο και προσφέρει μια γέφυρα επικοινωνίας, ανάμεσα στα Τουριστικά Καταλύματα και στους κατόχους της κάρτας.

Το Πρόγραμμα δημιουργήθηκε έτσι ώστε να λειτουργεί εύκολα και απλά.

Την Πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των καταλυμάτων που μετέχουν στον Ιδιωτικό Κοινωνικό  Τουρισμό, παρέχει η Κάρτα του προγράμματος.

Η Κάρτα του Προγράμματος κοστίζει 10 ευρώ και ισχύει για έναν χρόνο.

Ο κάτοχος της κάρτας, επιλεγεί το τουριστικό κατάλυμα με την οικονομική προσφορά που τον ενδιαφέρει, έρχεται σε επικοινωνία και σε συμφωνία για τις ημερομηνίες παραμονής με τον ξενοδόχο/υπεύθυνο του καταλύματος, και κάνει την κράτηση του δωματίου με προκαταβολή.

Κατά την άφιξή στο Τουριστικό Κατάλυμα ο κάτοχος της κάρτας δηλώνει ότι συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός  και επιδεικνύει την κάρτα.

 

                                          Η ομάδα του Ιδιωτικού Κοινωνικού Τουρισμού
                                                             Σας εύχεται καλές διακοπές

 

Κάντε  στη σελίδα μας στο    και πολλά δώρα
και προσφορές σας περιμένουν όλο το χρόνο επιβραβεύοντας την επιλογή σας!!!


 

 

 

© koinonikostourismos.gr 2014 | Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθυνών | site hosted and developed by hellaswebdesign.gr