Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός Επιλέξτε καταλύματα Αίτηση απόκτησης κάρτας μέλους
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΡΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ LAST MINUTE OFFERS EXTRA ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όροι χρήσης

Ποιοι Είμαστε

Ο Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός είναι ένα Ιδιωτικό, Τουριστικό,  site.
Δεν έχει κανενός είδους σχέση ή άλλης εξάρτησης με τους Αρμόδιους Φορείς του Τουρισμού.

Αποποίηση Ευθυνών

Ο ιστοχώρος ikt.gr  δεν ευθύνεται με κανένα τρόπο για την ορθότητα και εγκυρότητα του περιεχομένου των σελίδων του, ή άλλων διασυνδεδεμένων (web links) δικτυακών τόπων που αναφέρονται στις σελίδες του. Δεσμεύεται παρόλα αυτά, ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου, οι προβαλλόμενες πληροφορίες να είναι ενημερωμένες και επίκαιρες. Εντούτοις, δεν δεσμεύεται κατά οιοδήποτε τρόπο, ως προς την ακρίβεια, χρονική εγγύτητα και πληρότητα των περιεχομένων που δημοσιεύονται και κατά συνέπεια, δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Επιπλέον, δεν φέρει καμία ευθύνη για θετική η αποθετική ζημία που τυχόν προκλήθηκε ή θα προκληθεί σχετικά με τις πληροφορίες(ημερομηνίες, τιμές, ορθογραφικά λάθη, παραλήψεις κ.λ.π.), τις υπηρεσίες, το περιεχόμενο ή τυχόν διαφημιστικό υλικό που μπορεί να προβάλλεται.

Το ikt.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να προσθέσει, αφαιρέσει ή και να τροποποιήσει στις ιστοσελίδες του, οποιοδήποτε δημοσιευμένο διαδικτυακό σύνδεσμο (URL) ανά πάσα στιγμή. Το ikt.gr, παραπέμπει σε άλλους διαδικτιακούς χώρους (sites), για το περιεχόμενο των οποίων δεν φέρει καμία ευθύνη..

Απαντητικές - Επικοινωνία

Τo portal ikt.gr δεν υποχρεώνεται σε οποιασδήποτε διευκρίνιση, εξυπηρέτηση ή παρατήρηση σε θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας του.

Μεμονωμένες απαντήσεις σε θέματα σχετικά με την λειτουργία και τον σκοπό του site θα δίνονται κατ’ εξαίρεση, κατ’ επιλογή και σύμφωνα με το συμφέρον της εταιρείας .

Οποιαδήποτε χρήση του ikt.gr συνεπάγεται την από μέρους σας αποδοχή όλων των προαναφερθέντων όρων.

© koinonikostourismos.gr 2014 | Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθυνών | site hosted and developed by hellaswebdesign.gr